Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!

Мнения след мача между България и Англия
Обновена: 15 окт 2019 08:17 | 15 окт 2019 08:10, Петя Славова
209
Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!
Снимка: БТА

След европейската квалификация между България и Англия, завършила 0:6: Димитър Бербатов, рекордьор по отбелязани голове за България коментира: "То беше очевидно, че разликата е много голяма. Ако щеш, чисто генетично ни превъзхождат- по начина на тичане, на подаване, по движението. Но отборът ни демонстрира много голямо уважение в първите минути и това ни спря да покажем нещо повече. Да, вкараха ни ранен гол, но но цялото им поведение демонстрираше много по-висока класа, превъзхождаха ни и заслужено ни победиха".

Още по темата

След това бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм беше попитан по темата с расизма, на което той отказа да отговори: "Расизмът?! Далече съм от тая работа. Питайте ме нещо друго.

"Да, таблицата в момента показва, че сме последни. А какъв е пътят нагоре? нека да кагат хората, които отговарят за националния отбор. Това, което мога да кажа е, че разликата е от земята до небето. Но трябва да се играе с повече нахалство, а днес бяхме - заповядайте, вкарайте ни. Аз не мога да давам на оценки на Балъков. Не съм бил треньор, не мога да му давам оценки".

След това нападателят беше попитан дали България може и ако се класира за Евро 2020 през плейофите дали това би било справедливо на фона на днешния мач.

"И по-слаби отбори са се класирали, да не говорим за справедливост. Но ако се стигне до класиране, то аз се надявам момчетата да са подготвени. Сега няма да спят цяла нощ -100 %, защото е един вид унижение. Всеки трябва да си даде оценка и да си отговори на въпроса: Къде съм аз в пространството на футбола.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно и тоя забрави български дженерик на английски е различно дженетик ама явно и той за да си преведа на родния език минава през английски Найс а
183
5
 
5
 
! Отговори
А преди 4 години
Тоя *** що не се скрие, че чак и за генетика говори. Фалстарт с желанието си да заема ръководна позиция за в бъдеще.
182
6
 
5
 
! Отговори
Генчо преди 4 години
Бербатов еб*хти и генния инженер дето излезе.
181
6
 
4
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Защо не подгонят този македонец за расизъм? Превъзхождат ни генетично казва тоя дето и казва - аз не съм треньор, а си записваше на тефтерче какво говори Сър Алекс. Можете ли да си представите каква врява ще вдигне Англия и ЕС, ако ББ каже - може и 100:0 да паднем, но ги превъзхождаме генетически!
180
5
 
6
 
! Отговори
1122 преди 4 години
Барбуков, ограничена тикво, не говори неща които не са ти ясни. Генетично ни били превъзхождали...
179
1
 
11
 
! Отговори
СС преди 4 години
чудно ми е англичаните как разбраха че запалянковците викали на тях, ок правили са като маймуни ама то може да са го правили на нашия отбор да им кажат какви са маймуни че не могат да играят, бреийй че пък бързо се обиждат тез изтънчени ингилизи бе...
178
1
 
5
 
! Отговори
Пенчо преди 4 години
Загуби с по 6 имаме поне още две ... Даже съм ги гледал на живо - с Испания и Чехия. При това със Стоичков, Костадинов, Балъков и Бербатов в отборите. Балъков само, ако не ме лъже паметта има голям шлем - 2 пъти кат играч и един път като треньор. Та при сегашните играчи, определено им е простено. По кофти са *** на стадиона,. нормален човек не би завел детето си на мач.
177
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брекентер 6 пъти.
176
1
 
7
 
! Отговори
До Журналистите преди 4 години
Защо акцентирате толкова върху негативните и снижаващи Българското самочувствие ситуации?
175
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
наште са направени от трето качество материал---май има нещо р омско в кръвта ни а искаме да е синя. не става
174
4
 
6
 
! Отговори
До Бербатов преди 4 години
Защо говориш така?Теб не те превъзхождаха, докато игра в тотнъм и ман. юнайтед.
173
1
 
5
 
! Отговори
Кирил преди 4 години
Кои бе, косоварите ли ни превъзхождат генетично? Или сърбите?
172
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До шматкаМЕЖДУ ДРУГОТО!..:-Да гледаш футбол и да разбираш от футбол са две съвършено различни неща.Гледането е ШОУ,разбирането-игра на мозъка....Все едно да твърдиш,че който не гледа "Шоуто на Слави" ,или Преслава,или някоя друга кючекиня,не разбира от музика....това-между другото..
171
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До шматкакога това?..-През 1994-та?..Е да ,а от тогава?
170
0
 
2
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До ПроСоТоЛичи си че не гледаш футбол.Бяха години когато букмейкърите ни определяха за фаворити в групата.Ти пак си пиши де
169
0
 
2
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 170Татосите какво им пречат.Що не направим така(според теб)Всички футболисти да са късо подстригани с жена и две деца и уйкенда да ходят на село да копаят градината
168
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тактиките за движение и подаване в конкретен колективен спорт са генетично заложени? Това са именно правила и тактики, които се учат с тренировки.
167
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо българските футболни отбори са на това полошо положение? Защото:- има НЕбългари в българския футболен отбор. НЕ трябва африканци, южноамериканци, западняци, ци.гга.ни, араби, турци и др. да са в български футболен отбор.- защото няма дисциплина.- Българските и небългарски футболисти - татуирани фенове на чалгата, ку.рвалъка, чалга певачките, дрогата, алкохола. Така НЕ се гради български отбор.- Един български треньор трябва да подбира футболистите - те да са без татуировки, пиърсинг
166
4
 
2
 
! Отговори
ффф преди 4 години
а как са с анаболите тия англичани дали не зобят
165
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам трибуните и се чудя, как може нисък, плешив, дебел, беззъб *** да е расист? Това е малко като неграмотниците, които пет думи без грешка не могат да напишат, а "реват", че македонците са им откраднали езика.